20-24 pont

icon-349636_1280Nem vagy reménytelen eset! :) Bár Te néha annak érezheted magad és a helyzetedet, de a kilátástalanság oka csak némi hiányosság a megoldási képességeid területén. Jó hírem van, ez fejleszthető, tanulható! A jelenlegi problémád megoldása több helyen is el van akadva, leginkább ott, amely kérdéseknél a legmagasabb pontszámot szerezted. Ezekre különös figyelmet kell most fordítanod, hogy továbblendülj a mélypontról. Sokszor jól jön egy független vélemény, hogy meglásd, amit nem vettél eddig észre. Esetleg szükséged lehet érzelmileg rendezni és lezárni a múltat. Mindkét esetben hasznos lehet szakember segítségét kérni.

Ha konkrétabb javaslatokat szeretnél, akkor nyugodtan írd meg nekem pár sorban a kérdésedet vagy kételyedet és pár napon belül személyesen válaszolok Neked szakértői meglátásaimmal.

Ezt a lehetőséget csak és kizárólag ezen a form-on keresztül veheted igénybe. A direkt email címre érkező kérdéseket email-es tanácsadásként kezelem, melynek feltételeiről itt olvashatsz.

Kérem a szakértői javaslatot

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress