25-28 pont

smiley-150548_1280Úgy látszik rengeteg tennivalód van még, amíg ez a problémád megoldódik. Valószínűleg nem kaptál megfelelő megoldási stratégiát otthon a szüleidtől és azóta sem sikerült kifejlesztened egy hatékonyan működő saját stratégiát a problémákkal szemben. Szinte minden probléma a kétségbeesés szélére sodor Téged, fogalmad sincs, hogy mit kezdj velük. Arra vársz, hogy valaki megmentsen.  Így nagyon kiszolgáltatott vagy és egész életed a várakozásról szól. Ehelyett esetleg fejleszthetnéd problémamegoldó képességedet és kidolgozhatnál egy jó stratégiát! Végre a te kezedben lenne az életed irányítása! Mit szólsz? Akár közösen is belevághatunk! :)

Ha érdekel, hogy konkrétan mit tudok ajánlani a helyzetedre, akkor nyugodtan írd meg nekem pár sorban a kérdésedet vagy kételyedet és pár napon belül személyesen válaszolok Neked szakértői meglátásaimmal.

Ezt a lehetőséget csak és kizárólag ezen a form-on keresztül veheted igénybe. A direkt email címre érkező kérdéseket email-es tanácsadásként kezelem, melynek feltételeiről itt olvashatsz.

Kérem a szakértői javaslatot

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress