A ThetaHealing® története

A módszert 1995-ben Vianna Stibal spirituális tanár, gyógyító és író fedezte fel, mikor spontán módon felépült a rákból a Teremtő Erővel való kapcsolatfelvétel által. Ezek után több különböző betegségből hasonlóan kigyógyította magát, és másokat is képes volt ilyen módon segíteni. Azt figyelte meg, hogy érzelmeink és gondolataink négy különböző szinten (alap, lelki, genetikai és történelmi) is hatással vannak ránk. Így kifejlesztett egy folyamatot, amely során feltárható, hogy miben és miért hiszünk, ez hogyan hat az egészségünkre vagy sikerességünkre az életben és hogyan tudjuk megváltoztatni ezen hitrendszereinket megértve hogy a Teremtő Erő által minden vágyunk megvalósítható és élhetünk egy igazán boldog életet. A folyamatot a saját tapasztalataira és intuitív megérzéseire alapozva fejlesztette, majd rájött, hogy képes másoknak is továbbadni ezt a technikát, ha megtanítja nekik a theta meditációt és az érzelmi munka folyamatát; így mindenki saját maga gyógyítójává válhat.

Mára már számos hazai oktató közül választhatunk, akik képzését továbbra is kizárólag Vianna végzi a világ legkülönfélébb pontjain. Az elvégezhető tanfolyamok száma az évek során folyamatosan bővült, némelyek ezek közül egymásra épülnek, de vannak egymástól függetlenül is elsajátítható képzések.

Aki elvégez egy tanfolyamot jogosulttá válik a ThetaHealing® konzulensként való használatára, amelyről egy nemzetközi oklevél is tanúskodik. Minden konzulens bejegyzésre kerül a THInK® intézménye által, a honlapon keresztül lehet keresni a végzett konzulensek és tanárok között.

 Vianna küldetése, hogy megváltozassa a világot az egyénen keresztül. Meg akarja mutatni az embereknek valódi természetüket azáltal, hogy lehetővé teszi számukra a Teremtő Erővel való kapcsolódást, mely mindenkiből a legjobbat hozza elő. Ezért megállás nélkül oktatja a tanárokat szerte a világon, folyamatosan fejleszti a tudást és újabb tanfolyamakat hoz létre. Az évek során számos országban alakultak meg a regionális központok, többek között Magyarországon is létrejött egy. Más alternatív gyógymódokkal foglalkozó segítők, sőt akadémikus orvosok is részt vesznek a tanfolyamokon; Japánban már alkalmazzák a kórházakban is kiegésztő jelleggel a hagyományos orvoslás mellett.

Angolul bővebben is olvashatsz Vianna munkásságáról.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress