Hagyd abba a fejlődést! Van jobb ötletem!

Hagyd abba a fejlődést! Van jobb ötletem!

Nagyon sokáig tartott mire rájöttem, hogy nem megváltozni vagy fejlődni kell, nem jobbá válni vagy tanulni a hibákból, hanem egyszerűen megismerni önmagam. Ez automatikusan változást hoz és előidéz egyfajta fejlődést is, bár nem feltétlenül abban az értelemben, ahogyan azt kezdetben elképzeltük.

Úgy tűnhet, hogy magam ellen beszélek, hiszen a változást hirdeti az oldalam és én magam is, miközben az előbb meg azt mondtam, hogy nem erre van szükség. Valójában úgy értem, hogy sokkal tovább jutsz az utadon, ha nem a változást erőlteted, ha nem direktben azt célzod, hanem szimplán foglalkozol önmagad baráti megismerésével.

Amikor még nagyon fejből élsz, akkor el sem tudod képzelni, hogy feladd a fejlődés iránti vágyad, hiszen akkor megszűnne az életed, belesüppednél valami unalmas változatlanságba…legalábbis ezt hiszed, mivel még nem jártál a másik oldalon. De én azt mondom Neked, ez tévedés. Én jártam mindkét oldalon és amikor kiléptem a fejemből a szenvedés szűnt meg, nem az élet. Az élet, ami számomra örömteli, felszabadult létezést jelent, csak akkor kezdődött.

Mostmár azt gondolom egyetlen út vezet a fejből a szívbe, mégpedig az önismereti. Na erre viszont ezer meg ezerféle módszer áll rendelkezésre, így nyugodtan keress magadnak egy testhez-, vagyis inkább lélekhez, állót. Addig amíg nem ismered mi van benned, milyen démonok uralnak és milyen árnyékok bújnak meg a gondosan elzárt sarkokban túl félelmetes lenne átadni az irányítást a szívnek. A jó hírem az, hogy ugyan mindig a negatívra számítasz, de a befelé tartó utazáson legalább annyi pozitívval is szembesülni fogsz: elzárt képességek és készségek, rég meg nem élt finom érzelmek sora vár rád.

heart-care-1040248_1280

A szíved tulajdonképpen a te belső vezetőd, egy olyan mély bölcsesség, amely tudja merre kell menned, mert ismeri az összes ki nem mondott vágyat, fel nem vállalt igényt és szükségletet és azt is tudja melyik a számodra legmegfelelőbb út ennek elérésére. Ennél jobban soha senki nem fogja tudni számodra megmondani, hogy mikor mit lépj vagy dönts, merre indulj vagy éppen honnan lépj le és mikor van itt az ideje az egyes dolgoknak. Ez az egyetlen valóban megbízható tanácsadó az életedben. Te magad!

Az önismeret által újra kapcsolatot építhetsz a szíveddel és újra meghallhatod mit súg a belső hang. Az önismeret egy olyan folyamat, amely során levetkőzöd az összes vélt vagy valós rádragasztott tulajdonságod és szereped, leteszed azt a nyomást és kényszert, hogy lenned kell valakinek, hogy minden pillanatban az lehess, aki éppen akkor vagy. Nem kell többször megbántódnod vagy szégyenkezned, egyszerűen elvárások nélkül lehetsz bárki bármikor.

Ha szeretnéd, én szívesen vezetlek végig ezen az úton, mert ez egy gyönyörű utazás tud lenni számodra, és számomra pedig örömteli asszisztálni az átalakuláshoz. Mivel én is átmentem már ezen, azt is tudom, hogy milyen ellenállások, buktatók és akadályok generálására képes az elme, így megértésre és elfogadásra számíthatsz ilyen esetekben is. Én ott leszek, amikor készen állsz majd a folytatásra, sürgetés nélkül a saját ritmusodban haladhatsz.

Itt megnézheted hogyan segítek, itt pedig kapcsolatba léphetsz velem! :)

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress