Inspiráció

“Szia Andi!

Mivel korábban már részt vettem a Gyógyítsd meg a gyermekkorod programodban, ezt az online tréninget is kíváncsian vártam.

Mikor elkezdtem a programot elég nehéz időszakban voltam, nem volt munkám. Igaz jártam egy munkaügyi által szervezett tanfolyamra, de nem találtam a helyem a többiek között. Aztán valahogy fordult a szerencsém és sikerült elhelyezkednem. Számomra ez is nagy „trauma” volt, hiszen nem vagyok az a nagyon oldott személyiség ráadásul mindig összehasonlítgatom / hasonlítgattam magam másokkal és ez tovább húzta lefelé az önbizalmamat.

A programot a filmek megnézésével kezdtem. Megmondom őszintén nagyon szórakoztató feladat volt. De egyben nehéz is. A filmek nézése után nyugodtnak éreztem magam és mintha valami értékeset is kaptam volna tőlük. Eddie, a sas lett a kedvencem, megtanította, hogy hinnem kell magamban. Talán a sors vagy nem, nem tudom, de ezután kaptam meg az új állásomat. Hittem abban, hogy a kitartásom eredményt fog hozni

Ezután kezdtem el olvasni az Erőszakmentes kommunikáció könyvet. Az elején nem igazán értettem mire is akar kilyukadni a könyv. Aztán az új munkahelyen történt egy szituáció, ami után rájöttem Néha bele kell képzelnem magam mások helyzetébe és nem kell olyan szigorúan vennem mások kijelentéseit, hiszen lehet, hogy csak rossz napja van az illetőnek és nem is velem van a baja.

Családállításra sajnos még nem sikerült eljutnom, de mindenképpen szeretném kipróbálni.

A meditációkkal akadt néha problémám, nem mindig tudom elengedni magam és azon gondolkozom, hogy jól csinálom-e. Máskor pedig minden klappol és utána feltöltődöm és pozitív leszek.

Nem vagyok az a nagyon magabiztos egyéniség, és ha új helyzetbe vagy környezetbe kerülök, inkább visszavonulót fújok. Az új munkahelyen 6 másik nővel vagyok tréningen és nagyon él bennem a verseny és a kétely, hogy ők biztosan jobbak nálam. Ennek megváltoztatásában sokat segítettek a filmek és a meditáció is. Igazán nehéz erőt venni magamon és tudatosan figyelni arra, hogy ne velük hasonlítsam össze magam, hanem értékeljem a saját fejlődésemet. De jó úton haladok

A problémamegoldásához szükséges nézőpont kialakításához videódban tetszett a kis tervezet kialakítása. Elég sokat bíbelődtem vele mélyen magamba kellett nézni, hogy megtaláljam a gyökereket. Most a kivitelezés szakaszban vagyok

Összességében élveztem a programot, szórakoztatott és közben magamat is jobban meg tudtam ismerni. Nem minden héten sikerült foglalkozni vele, de igyekeztem, hogy akkor a következő héten bepótoljam illetve több időt szánjak rá és ezzel saját magamra is.

Olyan embereknek ajánlanám a programot, akik elveszve érzik magukat. Akik tudják, hogy valami nincs rendben, de pontosan nem és tenni szeretnének valamit. Az olyan lányoknak, nőknek, mint én, akik magabiztosság terén van mit fejlődniük.

Nekem sokat segített, hogy beilleszkedjek az új emberek közé, és hogy ne kicsinyeljem le magam és a teljesítményemet. Megértsem más emberek viselkedését, és hogy ne vegyek mindent személyeskedésnek és ne rágódjak rajta hónapokat.”

“Olyan sikerélmény amikor szépen tudatosan és eredményesen tudom használni a nálad/tőled tanultakat. Ilyenkor büszke vagyok magamra és nagyon hálás érte!”
“Úgy szeretem olvasni ahogy fogalmazol..Egyszerűen
eljut hozzám..Köszönöm a tippeket és az infókat..”
“Szia Andi!
Arra kértél, hogy írjak pár sort arról, hogy a találkozásaink óta honnan hova jutottam, és mi változott azóta. Annyira sokféle érzés merül fel bennem, hogy nehéz ezt pár mondatban megfogalmazni  Olyan szavak jutnak először eszembe, mint bizalom, újdonság, hit, élet, vágyak, öröm, boldogság, szabadság.
Életem egyik legnehezebb időszakában találkoztunk, a „véletlennek” köszönhetően… Emlékszem, az első pár találkozás mindig úgy kezdődött, hogy gyakorlatilag semmi mást nem tudtam tenni, csak sírtam hosszú perceken keresztül.
De valami elindult már az első nap után. Akkor, amikor azt mondtad, hogy higgyem el, nem az a baj, amiről én azt gondolom, hogy az. Az igazi probléma sokkal mélyebben keresendő. És valóban. A közös munka eredményeként sikerült lezárnom egy nem működő kapcsolatot, sikerült nyitnom a világ felé és rálépni egy olyan új útra, ami annyi újdonságot kínál fel, hogy csak ámulok, hogy ilyen létezik :)
Tudom, hogy van még min dolgoznom, és a fejlődés folyamatos, de már most azt érzem, hogy újra szeretem az életet és kezdek rátalálni saját magamra.
Hálás vagyok, amiért segítettél megtalálni a helyes utat és segítesz a mai napig

Összefoglalva honnan hova jutottál el az első konzultáció óta mostanáig?
“Ennek van kézzel fogható és nem kézzel fogható része is :) Egyszerűen felszabadultam. Ez a legpontosabb megfogalmazás. Nagyon másképp látok, érzek és gondolok dolgokat. Nem fordultam ki magamból, hisz alapjában véve ugyanaz az ember vagyok..de sokkal tisztábban.”

A teljes interjút itt olvashatod.

Mit tartasz legnagyobb sikerednek, amit az Andival való közös munka segített elérni?

“Jobban megismertem saját magam, könnyebben tolerálom mások dolgait, rendeztem a szüleimmel való viszonyomat és hosszú évek után reményt látok arra, hogy végre azzal és úgy éljek, akivel és ahogyan szeretnék.”

A teljes interjút itt olvashatod.

“Segítettél megnézni tényleg kell-e nekem ez a férfi mindenáron. Mindenáron nem. Ez a tudat kicserélt. Köszönöm. Jelentkezem, ha megakadtam.”
“Szia Andi,

Gondoltam helyzet jelentek.

Amióta beszéltünk minden jol alakul. :)

Két honapot dolgoztam a Fox stúdióban. Közben elhatároztam magam hogy elindulok az Ázsiai utamra es nem gorcsolok az Ausztrál letelepedésen illetve hogy milyen vízummal folytassam az Au tartozkodasom. Most épp Darwinban vagyok es egy het múlva mar Ázsiában. Az elmúlt 6 evemtol es Sydneytol könnyebben elvaltam mint azt gondoltam. Lelkemben békével, biztosan számoltam fel az életem ( azzal a gondolattal hogy ez nem a vég csak egy új kezdet es nagy valószínűséggel visszajövök csak most egy kis szünetre van szükségem )

3 héttel az indulásom elott találkoztam azzal a férfival akire eddig vártam. :) egyszerűen minden stimmel vele! Es ezt o is hasonlóan érzi velem kapcsolatban! Úgyhogy a történet folytatódik! Talalkozunk Ázsiában es csatlakozik hozzam pár hétre es aztán ki tudja. Szükségem volt meghozni ezt a döntést es kilépni abból a korforgasbol amiben tengettem mindennapjaim az elmúlt években. Es ezt részben neked köszönhetem!!

Köszönöm Andi!

Majd meg jelentkezem.”

“Nem szeretnék mást,csak azt az állapotot, amiről írtam neked…Hogy ott vagyok ahol lenni szeretnék, azzal, aki a szívemben van és érezni azt a szabadságot a lelkemben. Na és ezt a szabadságot a Theta segítségével kaptam meg és tapasztalhatom meg. Mert segített eljutni oda.

Ez az amit kaptam a Thétától!!És ezt imádom!!

És nem lehetek elég hálás neked sem ezért. <3”

“Szia Andi!

Szeretném megköszönni a szuper thétás kezelést Neked!

Köszönöm, hogy amíg dolgoztunk, éreztem, hogy teljesen rám szánod az idődet és a figyelmedet is. Olyan mélységekben olvastál a lelkemben, ami megrendítő és egyben nagyon meggyőző is volt. Külön kiemelném azt, hogy nem éreztem egy percig sem azt, hogy a saját ítéleteidet vagy gondolataidat próbálnád rám húzni – hanem egyszerre figyeltél rám és a Mindenség Teremtőjének üzeneteire.

Tiszta csatornája vagy az Égnek.

Hála érte! László”

Szia Andi!

Sokat gondolkodtam azon, hogyan tudnám röviden összefoglalni a Theta tapasztalatot. Nagyon nehezen megfogható és szavakba önthető érzésekről van szó. Majdnem azt mondtam, hogy ezt megtapasztalni lehet, elmesélni majdnem lehetetlen.

Ha lehet az életünket egy puzzle- hoz hasonlítani, akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy a Theta óta rengeteg darab a helyére került. Az élet dolgaihoz való megközelítési mód változott óriásit. Határozottan bebizonyosodott számomra, hogy csak én vagyok a felelős mindenért, ami velem történik, és a jó hír az, hogy az én kezemben van a megoldás kulcsa is.

A Theta számomra egy potenciális lehetőség arra, hogy visszataláljak az utamra és sikeresen teljesítsem azt, amiért itt vagyok.

Szépeket!

Drága Andi!

Öröm volt Veled a coaching. Mindig nyugodt, kedves, mosolygós vagy.

Felkészülten érkeztél a találkozásokra. Klassz volt a teszt.

Jó érzés volt, hogy elkezdtem más nézőpontból tekinteni a férjemre. Amik korábban idegesítettek, azok jelentéktelenné váltak. Sőt, érdekes módon, mintha azóta azokat az idegesítő dolgokat sokkal ritkábban vagy nem is csinálja. Amiket hiányoltam, azokra jobban odafigyel. A találkozásaink óta sokkal jobban értékelem benne a pozitív dolgait.

Köszönet Neked, hogy segítettél ezen az úton!

Mit is kaptam én a Theta healingtől és még inkább Anditól személy szerint?

Elsősorban is rengeteg önbizalmat és azt a jó érzést, hogy képes vagyok megküzdeni a problémáimmal mert azok ugye mindenkinek vannak…

Azonban a kezelés során olyan régi, mélyen húzódó sebekre derült fény, amikre addig nem is gondoltam. Ezek léteznek még ha a tudatos én nem is vesz róla tudomást de végzi alaposan a kis aknamunkáját aztán csodálkozik az ember, hogy nem úgy alakul az élete, ahogyan azt elképzelte, legalábbis egyes területeken.

Andi -és persze a kezelés – hatására türelmesebb lettem önmagammal és másokkal szemben is, az “ásásnak” köszönhetően már jobban odafigyelek a felszínre hozott témákra, megfigyelem saját reakcióimat egy-egy adott szituációra és a hitrendszerek kicserélése-újak betöltése révén észrevehetően megváltozott az életem.

Persze ez nem abrakadabra ahol elég passzívnak maradni és várni, hogy minden az ölembe hull. Viszont saját magamért dolgozom már a megváltozott, jó irányban. Minden kapcsolat annyit ér amennyit hajlandóak vagyunk belepakolni, ezt állítják a bölcsek. Szerintem ez leginkább a saját magunkkal való kapcsolatra igaz, mert csak te tudod hogy mennyi van benne – es mert önmagaddal mindig szembe kell nézned és őszintének lenned… mert ha nem azt is visszakapod….

Nekem nagyon bevált a Theta healing, olyan érzés volt, mintha karácsonyi ajándékot kapnál júniusban: megdobnak egy akkora adag energiával és annyi pozitivitással, hogy meg kell kapaszkodnod és más szinten látod az egész nagybetűs Életet!

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress