Küldetésem

Hogy ne rágódj a múlton és ne félj a jövőtől


logo65Lépés
-ben a problémák ellen

A szakmai és saját tapasztalataim hatására kifejlesztettem egy komplex módszert, amellyel sikeresen veheted fel a harcot még a megoldhatatlannak tűnő problémáiddal szemben is!

Ha mind az 5 lépést őszintén és teljes mértékben végigcsinálod garantálom, hogy nem csak megszűnnek a jelenlegi problémáid, hanem még a jövőtől se fogsz félni, mert tudni fogod, hogy bármikor bármit képes leszel megoldani és kezelni.

Tudom sokan szeretjük a gyors és látható eredményeket, ezért úgy alakítottam ki a szolgáltatásokat, hogy ne csak a hosszú távban gondolkodóknak legyen lehetőségük ezzel a módszerrel megismerkedni. A Főoldalon láthatod az összefoglalót.

A módszerem lényege:

Egy probléma általában azért húzódik el, mert nincs megfelelő stratégiánk a megoldásra. Sehol nem tanultuk meg hogyan kezeljük JÓL a magánéleti problémákat. Ezek egyszerűen csak úgy maguktól oldódnak meg vagy az idő vagy egyéb hatások és mások közreműködésének hatására. Ez természetesen kiszolgáltatott helyzetbe sodor minket, mivel NEM mi irányítjuk az életünket, hanem a körülmények, amelyekre sok esetben nincs hatásunk. Nem mellesleg ez a várakozási idő, a tanácstalanságunk és a döntésképtelenségünk rengeteg stresszt és egyéb rossz érzések hoz az életünkbe.

JÓ HÍR!

Megoldási stratégiát lehet tanulni mástól, aki már kifejlesztett egy működőt, egy hatékony módszert, amely bevált neki és másoknak is.

Ezt ajánlom Neked én!

Egy működő stratégiát, amit bármilyen problémára alkalmazhatsz, hiszen elsősorban a TE képességeidet és készségeidet fejleszti, másodsorban pedig gyógyítja az eddig elszenvedett sérüléseidet.

Minek követnél el több hibát, ha most okosodhatsz más (én :) ) kárán?

Az 5Lépés módszer lépései:

  1. Érzelmek enyhítése, veszteség feldolgozása, a múlt lezárása. Hiszen dönteni az életünkről csak higgadtan szabad, különben újabb problémákat zúdítunk a nyakunkba.
  2. Saját felelősségünk felismerése és felvállalása. Máskülönben kiszolgáltatottak és kétségbeesettek maradunk örökre.
  3. A problémát előidéző gondolataink, viselkedésünk, hozzáállásunk feltárása. Összefüggések megértése, okok megtalálása. A problémát sosem lehet azzal a gondolatmenettel megoldani, amivel létrehoztuk.
  4. Szembenézés gyengeségeinkkel, hibáinkkal. Tévhiteink megkérdőjelezése. Min kell és lehet változtatni NEKÜNK? Valahogyan azt mindig jobban tudjuk, hogy másoknak miben kellene. :)
  5. Új és vágyott énkép és jövőkép kitalálása. Az új jövőhöz vezető lépések megtervezése és következetes megvalósítása.

 

Ha szívesen olvasnál részletesebben a módszeremről, akkor kattints ide.

 

A küldetésem eredeményeképpen sok mosolygós embert fogok látni a környezetemben, akik magabiztosak és határozottan haladnak céljaik felé. Könnyedén veszik az akadályokat, örömben töltik mindennapjaikat. Álmaikat megvalósítják. És habár saját küldetésüket ők is komolyan veszik, önmagukat és életüket tudják humorral kezelni. Lelkesedésük és szenvedélyük hozzájárul környezetük emelkedéséhez.

Hogy miért bízom ennek a sikerében?

Nagyszerű technikák és eszközök vannak a kezemben:

A szeretet a legjobb gyógyszer!

painting-884985_1920Tudatos és tudattalan hiedelmeink irányítják teljes életünket, ezekből épül fel a valóságunk. Mély meditatív, azaz theta állapotban sikeresen feltárhatóak a lelki-érzelmi blokkjaink és oldhatóak fel a feltétlel nélküli, elfogadó szeretet támogató erejével.

Tovább olvasok

thumbs-up-1172213_1920Iránytű a mindennapokban!

Mindannyian eltévedünk vagy megakadunk néha az utunk folyamán. Minden káoszból van kiút, csak észre kell venni a jelzőtáblákat! Ebben segít a coaching.

Tovább olvasok

TN6_B1232547Erre mondják, hogy a kevesebb néha több!

Byron Katie saját magát váltotta meg mély depressziójából, amikor egyik reggel hosszú szenvedés után ezen kérdések váratlanul felbukkantak elméjében és segítségükkel megfordította összes negatív, önkínzó gondolatát.

Tovább olvasok

2eb9a509a41c20cc43a22ec729233bc7Ugye milyen igaz a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál?

…és amit el tudsz képzelni az meg tud történni. A tudatod számára ez éppoly valóságos, mint bármilyen fizikai szintű történés, hiszen ezt is átéled, még akkor is ha csak képzeletben. Gondolj csak az álmaidra…

Tovább olvasok

 

A személyiségem és hozzáállásom pedig szintén nagyban hozzájárul a sikeres közös munkánkhoz!

Egy rádió interjú kérdései arról, hogy kikkel tudok együtt dolgozni és miért érdemes velem dolgozni a saját életeden.

 

 

Na és arról, hogy miben vagyok más, mint a többi konzulens…

 

Ha olvasnál az én utamról, akkor kattints ide.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress