Life-coaching

Iránytű a mindennapokban! Így lehetne legfrappánsabban összefoglalni mivel is foglalkozik a life-coaching. Mindannyian eltévedünk vagy megakadunk néha az utunk folyamán. Ilyenkor nem látjuk tisztán a célt, nem érezzük a biztos talajt a lábunk alatt, kétségek gyötörnek, döntésképtelenség uralkodik el rajtunk. Ez természetes! Senkinek nem kellene rosszul éreznie magát attól, hogy segítséget kérjen ezekben a helyzetekben. Ez nem azt jelenti, hogy képtelenek vagyunk megoldást találni problémáinkra, pusztán csak nem látjuk a fától az erdőt!  Mindannyian tudjuk, hogy kívülállóként könnyebb átlátni mások helyzetét és felismerni csapdáit. 

Hogy miért érdemes mégis egy barát helyett szakember segítségét kérni? Többek között azért, mert a szakember

  • Teljes figyelmét Neked szenteli a konzultáció alatt, ráhangolódva a Te történetedre pont azokat a kérdéseket teszi fel, amelyekre éppen a legnagyobb szükséged van
  • Empatikus készsége nagyobb, így képes Veled együttérzően, elfogadóan és szeretettel bánni a teljes folyamat során
  • Elegendő energia és belső erő áll rendelkezésére, hogy végigkísérjen az úton
  • Szakmai ismeretei birtokában gyorsabban juttat el Téged a felismerésekig
  • Kipróbált gyakorlatok vannak a tarsolyában, amelyeket nem fél használni :)

A coach értő támogatásával eljuthatsz a célodig, megvalósíthatod álmaid és bizonyossággal hozhatod meg döntéseidet. Minden káoszból van kiút, csak észre kell venni a jelzőtáblákat! Ebben segít a coaching.

Fontos tudni, hogy a coaching nem tanácsadás, habár előfordulhat közös ötletelés, brainstorming, esetleg jó példák átbeszélése; a döntés és megoldás kitalálása mégis a Te feladatod. Egy coaching üléssorozat nagy energiabefektetést és elszántságot igényel részedről is, hiszen Neked kell majd implementálnod a változtatásokat a való életedbe. Így azt javaslom, csak akkor gyere el, ha biztosan érzed, hogy képes vagy időt és energiát szánni a folyamatra.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress