Üzleti mentorálás régi

Nem csak egy szimpla tanácsadást, hanem valódi, értékteremtő közös munkát. Együttgondolkodást, együttalkotást, közös megvalósítást.

Jobban hiszek a partneri együttműködésben, mint a ‘majd-én-jobban-tudom’ hozzáállásban. A szakmádat Te fogod jobban ismerni, én pedig adom mellé az általános vállalkozási, üzleti és marketing tudást, szemléletet. Ezt közösen gyúrjuk eggyé és hozzuk létre azt az alapot, ami a vállalkozásod sikeres működését biztosítja majd. Mindenképpen Rád szabjuk a működést, hiszen a vállalkozásodnak Te leszel a motorja, a lelke.

A vállalkozás menedzseléséhez szükséges tudást megtanulhatod tanfolyamokon, könyvekből, workshopokon vagy a gyakorlatban. Én ez utóbbit kínálom Neked. Együtt elvégezzük az összes tervezési és stratégiai munkát, kielemezzük a piacot és Téged. Tudni fogod milyen irányban kell még fejlődnöd, hogy a piacon megálld a helyed.

Beszéljünk a vállalkozásomról

 

Konkrétabban…

Igény szerint tudok segíteni a következőkben:

 • vállalkozási alapfogalmak (profit, bevételek és kiadások, vállalkozás pénze kontra saját pénz, adózás, könyvelés, számlázás, automatizálás fontossága, vállalkozás és szabadúszás közti különbség, alkalmazotti szemlélet lecserélése, stb)
 • kideríteni, hogy biztosan a vállalkozási forma a legjobb megoldás számodra
 • üzleti modell, üzleti terv
 • pénzügyi tervezés (pénzáramlat tervezése, figyelése)
 • marketingterv, marketingeszközök választása, kivitelezés támogatása
 • vállalkozóvá válás pályázatban segítség
 • cselekvési ütemterv
 • piac és versenytársak figyelése, elemzése
 • mire figyelj a vállalkozás indításánál
 • emberileg hogyan tartsd egyensúlyban magad
 • megerősítésben, biztatásban, lelkesítésben nagyon jó vagyok 😉

Andi akkor vette át a a cégünk marketing munkájának irányítását, miután beláttuk, hogy sok-sok ötletelés és guruhoz járás ellenére a marketing tevékenységünk nem hoz mérhető eredményt.

Már az elején nagy segítség volt, hogy pár beszélgetés során letisztáztuk, mit is akarunk a cégünkkel valójában. Andi nagyon jó kérdéseket tett fel, és pár hét alatt sikerült egy olyan konkrét stratégiát kidolgozni, amelyet még egy alapos piackutatással  meg is támogatott. Az igazság az, hogy már  bele voltam fáradva a cégembe; de mivel az üzleti irányokat is átbeszéltük, sikerült újra megtalálni a helyemet a cégben és a cég helyét a piacon.
 
A kampányok megvalósítását is rá bíztuk, amelyek egyre több minőségi érdeklődőt hoztak és hoznak nekünk. Andi állandóan kísérletezik, elemez, kutat; végre olyan a marketing osztályunk munkája, amelyről mindig is álmodtunk. Cégvezetőként nagyon örülök, hogy nekünk dolgozik; egy igazi fordulatot hozott a cégünk életében.
 
Kabai József, Távügyvitel Kft.

Mikorra várható eredmény?

A közös munkánk olyan gyorsan halad majd, ahogyan ezt erőforrásod engedi. Ha havi 10 órára bízol meg, én ezt percre pontosan a vállalkozásodra fordítom, de Neked is rá kell szánnod az időt a megbeszélésekre és a neked adott feladatok elvégzésére. Egyetlen tanácsadás sem ér semmit, ha nem ülteted gyakorlatba az elhangzottakat.

Óradíjam: 6000Ft/60 perc

Az átlagtól gyorsabban dolgozom, gondolkodom és tanulok. De nem siettetek semmit, mert egy jó tervnek ki kell forrnia, mint a jó bornak. Ezért is szeretem a tervezést úgy végezni, mint egy kis projektet a vállalkozásod életében. A folyamat eredményeképpen nem csak egy üzleti/marketing tervet kapsz, hanem minden olyan dologról tudomásod lesz, ami most még akadályozza ennek végrehajtását. Ezek megszüntetéséhez pedig cselekvési tervet is kapsz. A végrehajtását pedig vagy egyedül viszed véghez vagy a segítségemmel. Ettől függően dolgozhatunk együtt 1-2 hónapig vagy 1-2 évig is.

 

Mit tehetek a vállalkozásodért?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress