Sikertörténet interjú – önbizalomhiányos nőből igazi NŐ lettem

Sikertörténet interjú – önbizalomhiányos nőből igazi NŐ lettem

Már egy ideje megfogalmazódott bennem, hogy olyan szívesen elmesélném Neked, hogy milyen nagyszerű ügyfeleim vannak és mennyire büszke vagyok rájuk. Ez segítene közelebb hozni hozzád a munkát, amit végzek és talán erőt is meríthetnél abból, ahogyan mások megküzdöttek saját magukkal a segítségemmel.

Így született meg a sikertörténet interjú gondolata, ahol egy-egy folyamat után vezetett kérdéseken keresztül megtapasztalhatod Te is az eredményt, ami számodra is elérhető, ha tudatosan elkezdesz foglalkozni magaddal.


A második interjú egy nem túl hosszú, azonban nagyon eredményes folyamatot fog elmesélni Neked. Az ügyfelem ugyan szabadkozott, hogy ő magát egyelőre még nem tekinti 100%-os sikertörténetnek, bár elismeri, hogy nagyon jó úton halad. Én viszont látva nagyon sok másik történetet azt gondolom, hogy hatalmas változásokat sikerült mind belső mind külső téren elérnie csupán 5-6 alkalom után. Rá azért vagyok különösen büszke, mert nagyon ügysen ültette át gyakorlati szintre azt a tudást, amit megszerzett.

 1. Mit tartasz legnagyobb sikerednek, amit az Andival való közös munka segített elérni?
  Jobban megismertem saját magam, könnyebben tolerálom mások dolgait, rendeztem a szüleimmel való viszonyomat és hosszú évek után reményt látok arra, hogy végre azzal és úgy éljek, akivel és ahogyan szeretnék.
 2. Mi tetszett leginkább a folyamatban, a konzultációkban?
  A teljes odafigyelés (rám és a változatos problémáimra) és a meditáció segítsége.
 3. Mi az, amit nem szerettél benne és ezt hogyan viselted? Hogyan oldottad meg ezt magadban?
  Ez a kérdés a konzultációra vonatkozik? Mert ha igen, akkor a válaszom: nincs ilyen.
 4. Összefoglalva honnan hova jutottál el az első konzultáció óta mostanáig?
  Egy lelkileg teljesen összezavarodott, önmagában és mindenben kételkedő, önbizalomhiányos nőből lassan igazi NŐ lettem (leszek), akinek még sok tanulnivalója van, de már kevesebb kétségei.
 5. Mit szeretsz most legjobban magadban, az életedben?
  Lelkileg elkezdtem hasonlítani a korábbi erős önmagamra.
 6. Hogyan segített neked a konzultációs folyamatban való részvétel? Mit tanultál? Hogyan hasznosítod ezt a mindennapokban?
  Andi megláttatott velem más nézőpontokat, ezáltal jobban megértek, elfogadok helyzeteket.
 7. Milyen konzulensnek tartod Andit?
  Nagyon kompatibilis velem :)
 8. Ha folytatnád még a konzultációt, akkor miért tennéd? Miért lenne érdemes?
  Szerintem szükségem lesz még a konzultáció folytatásásra. Azért, mert még vannak az életemben (és valószínűleg lesznek is) olyan dolgok, melyek megoldásához kell majd a segítsége, a meglátásai.
 9. Kinek ajánlanád a konzultációt?
  Mindenkinek, aki nem hiszi magáról, hogy tévedhetetlen. De azt hiszem nekik még inkább… Azoknak is, akiknek szükségük van egy külső, reális szemlélőre. Vagy csak egy kis megerősítésre.
 10. Mit tanácsolnál azoknak, akik nem mernek elmenni segítséget kérni vagy úgy gondolják, hogy rajtuk nem lehet segíteni?
  Próbálják meg. Nem veszíthetnek. Én is szkeptikus voltam. Már nem vagyok :)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress