Sikertörténet interjú – a dolgok a helyükre kerültek, egyszerűen felszabadultam

Sikertörténet interjú – a dolgok a helyükre kerültek, egyszerűen felszabadultam

Már egy ideje megfogalmazódott bennem, hogy olyan szívesen elmesélném Neked, hogy milyen nagyszerű ügyfeleim vannak és mennyire büszke vagyok rájuk. Ez segítene közelebb hozni hozzád a munkát, amit végzek és talán erőt is meríthetnél abból, ahogyan mások megküzdöttek saját magukkal a segítségemmel.

Így született meg a sikertörténet interjú gondolata, ahol egy-egy folyamat után vezetett kérdéseken keresztül megtapasztalhatod Te is az eredményt, ami számodra is elérhető, ha tudatosan elkezdesz foglalkozni magaddal.


Az első interjút egy olyan kedves klienssel készítettem, aki szinte a kezdetek óta jár hozzám, bár manapság egyre kevesebbszer. Szerencsére! :) Hosszú folyamaton van túl, de nagyon ügyesen és hatalmas kitartással végigcsinálta. Ma már eredményesen és hatékonyan oldja meg a problémáit segítség nélkül is.

 1. Mit tartasz legnagyobb sikerednek, amit az Andival való közös munka segített elérni?
  Hogy felszabadultam…a félelmek, gátak, hiedelmek, korlátozások alól. Könnyebb lett a lelkem és a testem.
 2. Mi tetszett leginkább a folyamatban, a konzultációkban?
  Tudtam hogy “ jó a vége” :)
 3. Mi az, amit nem szerettél benne és ezt hogyan viselted? Hogyan oldottad meg ezt magadban?
  Nagyon nehéz a folyamat…Először jön a megoldandó dolog, felbukkan. Ezt felismerem, de addig is – legalábbis nálam – napok telnek el. Aztán elhatározom, hogy ezt helyre rakom, meggyógyítom. Aztán a terápián részletesen elmesélem az érzéseimet, érzeteimet, történéseket, ami ide vezetett most. És amikor dolgozunk a problémán, egyszerre csodás, mert már tudom hogy jó helyen vagyok és meggkönnyebbülés lesz a végén és boldogság,..egyszerre vagyok kíváncsi, hogy mi áll a dolgok mögött, és egyszerre érzek félelmet. Én mindig sírtam. Ez sokat segített. Mindig őszinte voltam. Egy idő után már tisztában voltam a folyamattal, ami bennem zajlott.
 4. Összefoglalva honnan hova jutottál el az első konzultáció óta mostanáig?
  Ennek van kézzel fogható és nem kézzel fogható része is :) Egyszerűen felszabadultam. Ez a legpontosabb megfogalmazás. Nagyon másképp látok, érzek és gondolok dolgokat. Nem fordultam ki magamból, hisz alapjában véve ugyanaz az ember vagyok..de sokkal tisztábban.
 5. Mit szeretsz most legjobban magadban, az életedben?
  Magamban azt amilyen vagyok! És hogy ilyen hihetetlen bátor és erős voltam és vagyok! Azt, hogy a dolgok a helyükre kerültek (persze még van min dolgozni). A szabadságot itt is megemlítem.
 6. Hogyan segített neked a konzultációs folyamatban való részvétel? Mit tanultál? Hogyan hasznosítod ezt a mindennapokban?
  -akadályok ,nehézségek ezek után is lesznek, csak sokkal könnyebben veszem majd őket
  -az élet szép, és élvezzük és használjuk ki minden percét
  -a saját életünket kell, hogy éljük
  -a saját életemért én vagyok a felelős
  -mások viselkedése tükör számunkra
  -ha valaki megbánt vagy csúnyán viselkedik velem, az őróla szól, de ha ez engem érzékenyen érint akkor az énrólam is
  -nem mindent mi írányítunk
  -az elengedés (a legeslegnehezebb dolog) egyben a megengedés is
 7. Milyen konzulensnek tartod Andit?
  Humánus, együttérző, őszinte, józan, hiteles, kedves, példaértékű, megbízható. Aki folyamatosan képzi magát, tágítja az ismereteit. Aki nem azt mondja, ha felhívom egy problémával, hogy ”gyere konzultációra majd ott kiderül..” hanem megmondja őszintén, ha úgy gondolja, hogy én már meg tudok birkózni azzal a dologgal. Bízik bennem és támogat, és nem a”pénzt látja bennem”. Mindig hálával a szívemben jöttem el tőle!
 8. Ha folytatnád még a konzultációt, akkor miért tennéd? Miért lenne érdemes?
  Ha olyan téma jön elő, ami esetleg még nem volt, vagy összesokasodnak a dolgok, biztos megyek konzultációra.
 9. Kinek ajánlanád a konzultációt?
  Mindenkinek, aki már érez erőt és bátorságot magában ahhoz, hogy rendbetegye az életét. Persze nem mindenkinek ugyanaz a segítség jön be. De ezt lehet érezni belül. Egyszer azt olvastam egy cikkben, hogy a “THÉTA HEALING egy csodálatos és fantasztikus kis kaland” :) Én úgy gondolom ez azért annál sokkal több és komolyabb..De a végeredmely a lényeg, és az csodás.
 10. Mit tanácsolnál azoknak, akik nem mernek elmenni segítséget kérni vagy úgy gondolják, hogy rajtuk nem lehet segíteni?
  Én sem mertem még anno segítséget kérni. De aztán volt egy pont, amikor már szétfeszültem belül. Érdekes módon akkor elém jött a segítség, és belevágtam. De szerintem meg kell várni, amíg tényleg érezzük belül, hogy felkészültünk erre. De erről jut eszembe még egy fontos dolog, amit megtanultam. Türelmesen várni. Mert minden megérkezik akkor, amikor már készen állunk rá :)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress