A Theta Life-coach üzenete

A Theta Life-coach üzenete

Az élet játék…

”egy játék, amelyet nem lehet megnyerni. Csak játszani. Most kezdj el játszani! A te saját játékodat. Azt, amelyet Rajtad kívül senki nem ismer. Amelyet akkor kaptál, mikor megérkeztél ebbe a világba.” :)

Ezt szeretném mind élni mind megmutatni Neked. Hogy lehet felelősségteljesen mégis lazán és könnyedén végigcsinálni az életet. Hogy lehet gyermeki örömmel játszani a felnőtt játékokat is, mint párkapcsolat, munka, gyerekek.

Hosszú utat jártam be szakemberként és magánemberként is, mire megtaláltam a saját hangom segítőként. Nem vagyok benne biztos, hogy ez mostantól változatlan marad, hiszen egyetlen dolog állandó az életben, az pedig maga a változás. Bármennyire is közhelyes ez a kijelentés, igaz. És amennyire igaz, annyira nehezen elfogadható és megvalósítható.

Tulajdonképpen ez az, amiben szeretnék segíteni Neked. Átkelni a változásokon, elfogadni, hogy az élet újabbnál újabb feladatokat hoz, megszeretni ezt a hullámzást, felkészülni rá amennyire lehet és mégis engedni, hogy a dolgok történjenek a maguk tempójában.

Azt gondolom ehhez kell elfogadás, hit és szeretet. Főleg önszeretet…hogy bármit is hozzon a változás Te abban a helyzetben is tudd elfogadni és magadhoz ölelni Önmagad.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress