ThetaHealing®

Tudatos és tudattalan hiedelmeink irányítják teljes életünket, ezekből épül fel a valóságunk. Mély meditatív, azaz theta állapotban sikeresen feltárhatóak a lelki-érzelmi blokkjaink, amelyeket születésünktől fogva akaratlanul gyűjtünk össze és hordozunk magunkban. Ezek feloldására hatékonyan alkalmazható a ThetaHealing® konzultáció, melynek hatására azonnali gyógyulási folyamatok indulnak be testben és lélekben egyaránt.

A ThetaHealing® elnevezés arra utal, hogy a gyógyulás theta agyhullámok segítségével valósul meg. Theta agyhullámok (4-7Hz) a könnyű alvás, mély meditáció és a teljes nyugalom állapotában jellemzőek. Ilyenkor képes agyunk képszerű álmokat és elképzeléseket előhívni. Elősegíti a kreativitást, a tudatalattihoz való hozzáférést, az inspirációt, a fantáziát és a visszaemlékezést a régmúltra. A legtöbb információt ilyen állapotban vagyunk képesek feldolgozni, itt lehet igazán hatékonyan tanulni és fejleszteni a memóriát.

Egy mindenki számára könnyen elvégezhető meditáció segít elérni a theta állapotot úgy, hogy közben tudatunknál maradunk és képesek vagyunk beszélgetést folytatni. A kezelés során, amelyet a ThetaHealing® nyelvén ásásnak hívunk, egyre mélyebbre haladunk a tudatalatti rejtett zugaiban, hogy megtaláljuk a problémát kiváltó érzelmi blokkot. Egy problémát természetesen több blokk is okozhat, ugyanakkor egyetlen blokk megoldása hatással lehet akár minden életterületünkre is, nem csupán arra, aminek a kezelésére irányul a konzultáció. A blokkok feloldása két lépésben történik, úgynevezett törlések és betöltések során változtatjuk meg sejtszinten az elraktározott érzelmi mintákat. Törlésekkel a gátló, akadályozó hitrendszerek kiszedése történik, melyek helyére pozitív, megerősítő minták kerülnek.

Például: Törlés > Ebben a világban nehéz megtartani az állásom.

Betöltés > Biztos a munkahelyem. Értékelik a munkámat a főnökeim.

A módszer öngyógyító meditációként is alkalmazható, rendszeres gyakorlásával minőségi javulás érhető el életünkben. Már pusztán a feltétel nélküli szeretet terének mindennapi megtapasztalása is pozitív folyamatokat indíthat be az életünkben, de ha tudatosan alkalmazzuk problémáink okainak feltárására és megoldására akkor még gyorsabb és látványosabb változások tapasztalhatóak meg általa. Nagyobb magabiztossággal, könnyedséggel és örömmel végezhetjük munkánkat és élhetjük meg emberi kapcsolatainkat. Megszűnnek a szokásos náthák, meghűlések. Gondolkodásunk automatikusan optimistábbá válik, így egyre inkább átalakul a környezetünk is, ahogyan folyamatosan pozitív dolgokat kezdünk vonzani magunkhoz. Nyitottabbá válunk; befogadóbbá az élet eseményeivel szemben. Cselekedeinket egyre inkább a szeretet vezérli majd félelmeink és haragunk helyett.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress