A mentor

 

FN2A8534Néhány tény…

Közgazdász végzettségem van, gazdasági informatika szakirányon. Dolgoztam multiknál, projekteken, itthon és külföldön is.

Life coach tanfolyamot és ThetaHealing tanfolyamot végeztem, melyekről oklevelet kaptam. Vállalkozni kezdtem.

Kkv marketing és üzleti folyamatokat ismertem meg autodidakta módon könyvekből, workshopokon, saját tapasztalatból. Szabadúszó lettem ezen a területen.

Lefordítva ezeket…

Jól értek a számokhoz és az emberekhez.

Tervezni, stratégiát alkotni, folyamatot optimalizálni, rendszerben látni az egészet könnyen megy nekem. Részletekbe menni csak addig a mértékig szeretek, amíg ezeket a terveket olyan lépéssorozattá formálom, hogy lássam az utat a megvalósításhoz.

Éles szemem van a problémákra, ezért gyorsan megtalálom az elakadások valódi okát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy problémaorientáltan gondolkozom. Inkább kihívásokat látok és megoldási formákat keresek.

Többször építettem már újra magam és az életem. Ezért jól ismerem az ellenállást, a görcsös akarást, az elkeseredettséget, a fásultságot, a kiégést. Ugyanakkor képes vagyok ezeket kezelni, ezeken átlendülni és másokat is ebbe az irányba terelni.

Élvezem, ha látok másokat saját szenvedélyükben és tehetségükben kibontakozni. Ehhez lelkes és megerősítő társ tudok lenni.

Adottság, hogy gyorsan vág az eszem, könnyen átlátom a helyzeteket és megtalálom az összefüggéseket. Szeretem a dolgokat rendszerezni, szervezni és hatékonyságot növelni.

Ezt még tudnod kell…

Nem tudom és nem is akarom az önismeretet kihagyni a munkámból, mert az élet része. A technológia szuper dolog, az automatizálás rengeteget segít, de tudatosság és együttérzés nélkül nem hozzák meg a várva várt szabadságot és örömöt.

Örülök, ha jól megy az üzlet és nőnek a bevételeid, de ez sosem lehet fontosabb annál, hogy összhangban legyél valódi céljaiddal. Mindig ezek a célok lesznek közös munkánk mozgatórugói.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress