Volt már AHA élményed?
  • 2016-05-05
  • |
  • blog
  • |

Volt már AHA élményed?

Tegnap a meditáción történt!

Nem velem, de mivel én tartottam a programot, én is átéltem. Olyan felemelő, amikor érzed, ahogy valakiben lezajlik a változás. Szinte hallani, ahogy a megkövült régi minták és beidegződések összetörnek és tér keletkezik a helyükön. Ilyenkor megkönnyebbül a légzés, a létezés. Egy új élet indul.

Hogy kinek mikor hogyan és pontosan mi hatására lesz ekkora mértékű felismerése nem tudni. Néha elég egy szó, vagy egy megfelelően fogalmazott mondat, amitől új értelmet nyer benned az egész világ. Sokszor ezt megelőzi számtalan olvasmány, beszélgetés, terápia, konzultáció, elvonulás, hogy aztán az a pillanat váratlanul rádtaláljon. De lehet a kedves, szeretetteljes jelenlét hozza el a csodát.

Mindesetre AHA élmény az az erőteljes hatású felismerés, ami után már semmi nem lesz ugyanolyan. Aminek során úgy értesz meg valamit, nem fejből, hanem teljes testből, szívből, lélekből, hogy az visszafordíthatatlan következményekkel lesz a világlátásodra és így a valóságodra is.

Elmesélni lehetetlen, ezt érezni kell. Olyan ez, mint a szerelem. Meg tudta már mondani Neked valaki, hogy az pontosan milyen? Mindenkinek van róla elképzelése, aztán mikor megtapasztalja akkor tévedhetetlenül tudja, hogy ez volt az, akkor is, ha nem hasonlít arra, amit mások átéltek.

Mint ahogyan a szerelmet sem, az AHA-t sem lehet kikényszeríteni magadból vagy kierőszakolni az élettől. Várni kell és hagyni hogy rádtaláljon. Ezt hívom én a kegyelem pillanatának, amikor a dolgok valamilyen csodás együttállása és együttműködése folytán létrejön egy különleges, sorsfordító hatás.

Annyit tehetsz azonban, hogy vágysz ennek a megtapasztalására és kitartóan keresed. Mindezt persze görcsölés és fejbőlakarás nélkül. Érted, ugye? :)

Ez annyit jelent, hogy hozol egy döntést, hogy ezzel vagy azzal kapcsolatban szeretnél tisztábban látni vagy változást elérni. Majd elengeded a vágyat az univerzumba és hagyod, hogy teljesüljön. Minden, amire igazán szívből vágysz teljesülni fog, ha nem akadályozod. Akadályt pedig minden olyan döntés és cselekedet jelent, amit nem a szíved irányít, hanem a fejed vezérel.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress